Over ons

De oprichter van Hoveniers bedrijf Dokter is Henri Dokter. Ik was van jongs af aan altijd al buiten bezig, het was dan ook logisch dat ik hovenier zou worden. Begin dit jaar was ik klaar voor de volgende stap en vanaf 2 juni 2014 heb ik mijn eigen Hoveniersbedrijf waarbij het leveren van kwaliteit en de wensen van de klant voorop staan.

Tuinieren is altijd al mijn passie geweest. Vroeger was ik al erg geïnteresseerd in tuinieren, het was voor mij dus logisch dat ik de hoveniersopleiding ging doen. Nadat ik mijn diploma op zak had, heb ik vijf jaar voor een bedrijf gewerkt zodat ik kennis en ervaring kon opdoen. Tijdens mijn opleiding heb ik me verdiept in boomverzorging en de laatste jaren heb ik me gespecialiseerd in het toepassen van ecologisch groenbeheer.

Bij Hoveniersbedrijf Dokter staat klanttevredenheid voorop. Als ik een opdracht krijg, dan ga ik altijd eerst de wensen van de klant bespreken. Daarna kijken we samen naar de mogelijkheden. Hierna maak ik een ontwerp en een plan van aanpak en dit leg ik ook voor aan de klant. Vervolgens ga ik aan de slag om de wensen te realiseren. Hierbij probeer ik ook de kosten zo laag mogelijk te houden.

Hoveniersbedrijf Dokter is gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en renoveren van (bedrijfs)tuinen. Ook voor (sier)bestrating en boomverzorging kunt u bij Hoveniersbedrijf Dokter terecht.

Daarnaast is Hoveniersbedrijf Dokter in het bezit van verschillende certificaten:

  • Boomverzorging
  • Ecologisch groenbeheer
  • Flora en fauna wet